ROFFA RESTOBAR

Welkom bij Roffa RestoBar. Een sfeervolle resto-bbq-bar in het Oude Noorden waar je de hele dag kan aanschuiven voor brunch, lunch, borrel, diner en goede muziek. Of gewoon om even een bakkie pleur te drinken. Want we blijven toch gewoon Rotterdammers.

OVER ONS

Bij Roffa RestoBar staat bbq centraal. Niet alleen de bbq en smoker die wij speciaal voor onze open keuken hebben laten bouwen, maar ook de sfeer die je van een bbq gewend bent. Gezellig, feestelijk en vooral heel sociaal. Daarom is shared dining & drinking populair bij ons. Of je nou met twee of met een hele groep bent.

Wij laten ons inspireren door Texas bbq en de moderne Latijns-Amerikaanse keuken. Zo serveren wij typische Texas bbq-vlees gerechten, maar steken wij de grens over naar Latijns-Amerika voor de tegenhanger: frisse en kleurrijke vis- of vegagerechten. Want ook die horen bij een goede bbq. Net als een cocktail en ijskoud bier natuurlijk.

ROFFA STREETFOODBAR

De meesten kennen ons van Roffa Streetfoodbar in het Scheepvaartkwartier. Opgezet door Hilbert Munnik, een Rotterdamse slagerszoon die van huis uit heeft geleerd wat goede bbq is. Een rondreis in Texas en Latijns-Amerika en de kennismaking met culturen waar eten een grote (sociale) rol speelt, gaf de aanzet tot Roffa RestoBar.

RESERVEER NU

About 3e (onderaan)